Vendéglátó ipari és kereskedelmi számítógépes rendszerek

Infrastruktúra kiépítés

Cégünk vállalja vendéglátóegységek, irodák számítógépes, telefonos, 220v-os hálózatának kialakítását, akár a már meglévő infrastruktúra mellé! Velünk megvalósíthatja szünetmentes áramforrásról (UPS) kialakított falialjzatok kialakítását, kérésre külön védelemmel ellátott csatlakozókkal. Ebben az esetben alkalmazottjai, csakis az Ön által meghatározott készülékeket csatlakoztathatják a hálózatba, így a szünetmentes tápegység biztosan nem lesz túlterhelve.

Tudj meg többet

Folyamatos ügyfélszolgálat

Folyamatos, emberi ügyfélszolgálat. Munkatársaink minden nap kézséggel állnak az Önök rendelkezésére. Legyen szó az általunk szállított termékekkel kapcsolatos kérdésekről, vagy vendéglátóipari ügyviteli folyamatokról. Munkaidőn túl, kérjük tárcsázza ügyeletünket. (+36 30 222-8252)!

Tudj meg többet

Gyors szerviz

Rugalmas, gyors felkészült és naprakész. Szerviztevékenységünk kiterjed az általunk szállított eszközök helybeni vagy telephelyi javítására, legyen szó garancián belül vagy túli meghibásodásról. Vállaljuk továbbra a nem általunk szállított eszközök javítását, modernizálását.

Tudj meg többet

Micra JOTA M pénztárgéppel való teljes kommunikáció

A GastroMASTER programcsalád mostantól akár az Ön otthonában is kezelhető, webshop funkcióval is összeköthető! Kamera és térmegfigyelő rendszerünk, ezentúl új, minden eddiginél nagyobb képfeldolgozási minőséggel áll az Önök rendelkezésére.

  • Oda-Vissza működő pénztárgép kommunikáció a PC-vel
  • Éttermi Szoftvereink sebességének növelése
  • Éttermi Szoftvereink funkcionális bővítése
  • Szerviztámogatásunk gyorsítása
  • Munkatársaink folyamatos képzése
  • Legfrisebb technológiák megismerése
Legutóbbi fejlesztések

Egyedi ajánlatainkról, kérdéseiről, fejlesztéseinkről, kérem érdeklődjőn e-mailben, vagy telefonon!