2020. karácsonyi és újévi nyitvatartás

Kedves Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2020. december 23. (szerda) és 2020. január 3. (vasárnap) között az irodánk, ezáltal az ügyfélszolgálat és a szerviz is az ünnepekre való tekintettel zárva tart.

Sürgős probléma esetén - amennyiben olyan hiba lép fel, mely akadályozza az értékesítést - ügyeletünk elérhető a szokott módon, naponta tíz óra és éjfél között a +36/30-222-82-52 telefonszámon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ügyeletünk igénybevétele a szerződésben meghatározott módon feláras szolgáltatásnak minősül.

Szerződéses kedvezményünk igénybevételéhez kérjük, fontolják meg a havi átalánydíjas szerződés megkötését 2020. december 20-ig.

Amennyiben ez év végéig szükségük lenne bármely szolgáltatásunkra, kérjük, jelezzék ezt nekünk 2020. december 18. 17 óráig, így biztosan lehetőségünk lesz december 23-ig elvégezni azt. Ide vonatkozóan ne feledjék a megfelelő mennyiségű pénztárgépszalag rendeléseiket leadni.

Köszönjük a megértést, és a közreműködést!

Szeretetteljes, boldog ünnepeket kívánunk Önöknek és családjuknak!

Üdvözlettel,

GTSG Kft.

Tudj meg többet
GastroMASTER

A GastroMASTER egy teljes körű éttermi szoftver, mely moduláris felépítésű. Modulok: Étterem, Manager és Raktár. A rendszerek „egymásra támaszkodnak”, azaz a rendszer használata során folyamatos az adatáramlás (pl: raktár modul aktuális készlete valóban a pillanatnyi készlet információt szolgáltatja, külön napzárás funkció nélkül). 

Tudj meg többet
GastroOFFICE

A GastroOFFICE program segítségével teljes körűen menedzselheti vendéglátó egységét. Itt viheti fel az alapanyagokat, itt van lehetősége a cikkeket felrögzíteni akár több étlap szerint és itt tudja beállítani a cikkekhez tartozó receptúrát. Természetesen a program minden nemű riportok lekérdezésére is alkalmas, mint például a napi forgalmi jelentés vagy akár a napi fogyás.

Tudj meg többet
GM - FUTÁR MODUL

- Vevő azonosítás
- Rendelés üzletbe való kiosztása
- Rendelt cikkek rögzítése
- Rendelés lezárása
- Megérkezett rendelések módosítása
- Elkészült rendelés indítása, nyomkövetése
- Futárok és pénzösszegek kezelése
- Futárok elszámoltatása
- Üzletek elszámoltatása
- LEKÉRDEZÉSI – RIPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK

Tudj meg többet
GM - RAKTÁR MODUL

Riportok

A riportok eredményei exportálhatók Excell formátumba! 
Minden riport paraméterezhető a riport alapját képző törzsadatok részhalmazára, kiemelve akár egy-egy tételt!
A cikkekhez köthető adatok minden esetben nettó és bruttó értéken is szerepelnek a kimutatásokban!
A riportok megtekinthetők táblázatos formában és előnyomtatási képernyőn is!

Tudj meg többet